Υλικά 1 φλ. τσαγιού ανάλατο βούτυρο, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου 3/4 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη 1/2 φλ. τσαγιού κρυσταλλική ζάχαρη 2 μεγάλα αυγά 2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας 1 κ. σ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής 2 3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 φλ. τσαγιού φυσικό κακάο σε σκόνη 1 κ. γλ. μαγειρική σόδα 1/4 κ. γλ. αλάτι 1 1/2 φλ. τσαγιού λευκή σοκολάτα, ψιλοκομμένη (ή τσιπς λευκής σοκολάτας) Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώστε ένα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα. Χρησιμοποιήστε ένα μίξερ για να χτυπήσετε το βούτυρο με την κρυσταλλική και την καστανή ζάχαρη σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν, περίπου 2 λεπτά. Προσθέστε τα αυγά και τη βανίλια και χτυπήστε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ενσωματωθούν. Προσθέστε το κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής και χτυπήστε μέχρι η ζύμη να γίνει κόκκινη. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, το κακάο, τη σόδα και το αλάτι. Προσθέστε τα ξηρά συστατικά στα υγρά συστατικά και χτυπήστε μέχρι να ενωθούν. […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.